Akupunktur mod smerter

Drømmer du om et liv uden smerter? Ville det ikke bare være fantastisk, hvis du kunne få dit liv og livskvaliteten tilbage?
Hvad nu hvis jeg siger, at det kan du!! JEG KAN HJÆLPE DIG. Vil du så ikke sige: SÅ GØR DET?
8 ud af 10 af mine smertepatienter oplever, at smerterne sænkes drastisk eller helt forsvinder, når de har fået akupunktur mod smerter!

Mange oplever pludselig at have smerter i led, muskler eller hovedet. De heldige kan tage nogle smertestillende piller, et glas vand og en lur, hvorefter smerterne går over af sig selv. Andre er knap så heldige og har svært ved at få smerterne til at forsvinde.

8 ud af 10 af mine smerterpatienter oplever at smerterne sænkes drastisk eller helt forsvinder!

Men du er ikke alene!

Smerter er en ’folkesygdom’ i Danmark
850.000 danskere lider af kroniske smerter. Det viser tal fra smertedanmark.dk. Det svarer til, at 1 ud af 5 danskere over 18 år i et eller andet omfang er ramt af kroniske smerter. Dermed er smerter en af de absolut mest udbredte ”folkesygdomme” i Danmark.
Mange patienter oplever smerter fra flere steder i kroppen eller har smerter af uafklaret oprindelse. Det kan således være vanskeligt at stille en lægefaglig diagnose. Hvis smerter først udvikler sig til at blive kroniske, er behandlingen kompleks. I lægefaglige termer betyder kroniske smerter, at de er permanente, og at “Det må du lære at leve med”. Løsningen vil derfor oftest være opstart på et medicinsk forløb, der dæmper smerterne, men oftest ikke fjerner årsagen. Tilstanden forbliver med andre ord uforandret, hvis de ikke søger andre muligheder.

Få akupunktur mod dine smerter

Er du startet i et medicinsk forløb mod dine smerter? Og leder du efter en mere konstruktiv og langsigtet behandling? Så kan akupunktur mod dine smerter hjælpe dig. Jeg tilbyder akupunktur mod smerter i min klinik i Højby i Odense, hvor alle er velkomne til at komme og få individuel hjælp. Du er altid velkommen til at høre mere ved at kontakte mig her eller ved at ringe på 31152507.

Jeg har ikke brug for at vide årsagen eller en diagnose for at hjælpe dig med succesfuld resultat. 8 ud af 10 af mine smerterpatienter oplever at smerterne sænkes drastisk eller helt forsvinder!

Akupunktur mod smerter er en effektiv behandling, der giver hurtige resultater. Ofte vil der være en mærkbar effekt umiddelbart efter første behandling. Dette er dog ikke ensbetydende med, at problemet er løst, for som regel skal der flere behandlinger til for at opnå en permanent effekt.

Hvad kan behandles med akupunktur mod smerter?

Jeg behandler alle former for smerter herunder bl.a., men ikke begrænset til:

  • Hovedpine / Migræne
  • Nakke- og skuldersmerter
  • Frossen skulder
  • Rygsmerter og muskelsmerter
  • Iskias
  • Fodsmerter
  • Ansigtssmerter
  • Piskesmæld

……… og jeg kunne blive ved.

Lider du af smerter forårsaget af andre ting, end dem jeg har listet her, skal du ikke tøve med at kontakte mig. Et utal af symptomer og lidelser kan lindres med akupunktur mod smerter, og derfor står jeg klar til at hjælpe alle.
Sportsskader er et andet af mit specialer. Jeg har en stor erfaring med behandling med akupunktur mod akutte og kroniske smerter og sportsskader.
Jeg glæder mig til at byde dig velkommen hos Thomas Fyrst Akupunktur. Kontakt mig endelig for flere informationer.

De bedste hilsner
Thomas Fyrst, D. Ac.

 

×
Book tid på SMS