FRIGØR DIG MED RAPID TRANSFORMATIONS THERAPY
Rapid Transformational Therapy – RTT (DA: Hurtig Transformationsterapi) er en hybridterapi, der byder på enestående resultater ved at kombinere de mest gavnlige principper i Hynoterapi, NLP, psykoterapi og kognitiv adfærdsterapi. Udviklet af den højt anerkendte Marisa Peer, der har perfektioneret denne metode i over 30 år.

Ved hjælp af RTT kan man få adgang til underbevidstheden så man kan afdække, omprogrammere og opgradere begrænsende overbevisninger og finde den egentlige årsag til enhvert psykisk eller fysisk problem, mønstre eller adfærd  som kan give fuldstændig frihed og helbredelse.

Den direkte adgang til det underbevidstheden, sammen med andre værktøjer, der bruges i RTT, giver mulighed for effektivt, hurtigt og permanent at skabe den forandring, du søger.

Når du leder efter forandring eller har problemer, vil du have hjælp. Du vil have hurtige resultater, og det er præcis det, RTT leverer. Almindeligvis allerede efter blot 1 session. Nogle problemer kan dog kræve op til, men ikke mere end 3 sessioner.

Ja, det føles som magi, men det i virkeligheden er det  videnskab.

Rapid Transformational Therapy er frihed. Det er døren til den bedste udgave af dig selv.

Jeg er sikker på at du allerede nu har et par spørgsmål, så lad os gå over til et effektivt spørgsmål/svar- format …

Hvem er RTT  beregnet til?

    • RTT er for alle mennesker, ung som gammel, der ønsker at få det bedre (psykisk eller fysisk). 
    • RTT er til dig, hvis du har forsøgt at ændre dig, men det er mislykket. 
    • RTT er til dig, hvis du vil forbedre et bestemt område i dit liv eller karriere og ikke har kunnet komme derhen selv. 
    • RTT er for dig, vil du have et liv med frihed, glæde og målopfyldelse.

Hvilke problemer arbejder du med?
Mine specialområder er vægttab.

Men jeg har også klienter med en lang række udfordringer, herunder men ikke begrænset til: angst, depression, afhængighed, smertehåndering, infertilitet, søvnløshed, frygt og fobier, manglende motivation, overspringshandlinger, tvangs-handlinger/adfærd, stress, manglende selvværd eller selvtillid, pengeblokeringer, at tale offentligt, dårlige vaner og mere.

Virker det?
Ja. Rapid Transformational Therapy og hypnose har virket for millioner af mennesker ligesom dig, uanset udfordringen. Det er enkelt, effektivt og dokumenteret.

Hvor lang tid tager det?
En RTT-session varer mellem 90 og 120 minutter. Det er derfor, at hver session er reserveret som 2 timer.

Er jeg vågen?
Ja. RTT / Hypnose er en søvn i nervesystemet. Du falder faktisk ikke i søvn. Du er fuldt bevidst og bevæger dig blot ind på et dybere niveau i dit sind. Du er i fuld kontrol.

Kan jeg sidde fast i hypnose?
Nej. Det er en myte. Du har fuld kontrol hele tiden. Du taler og er i dialog med mig under hele sessionen.

Hvordan føles det?
Det føles forskelligt fra person til person. For det meste er det en følelse af dyb afslapning og lethed. For andre er det en søvnig, flydende fornemmelse. Hvordan du føles for dig under sessionen, er ikke en indikation af, hvor effektivt det er. Det virker, uanset hvad!

Hvad hvis jeg tror, jeg allerede kender årsagen til mine problemer?
Selvom du tror at du gør det, vil du gennem RTT opleve det på en helt ny måde. Og for mange personer går de tilbage til nye scener, der måske har været undertrykt, der er helt forskellige fra det, de forventede. Stol på, at din strålende underbevidsthed altid vil frembringe præcis, hvad du har brug for.

Laver du regression?
Ja, regression er en væsentlig del af RTT. Gennem hypnose observerer du erfaringer fra din fortid og danner en ny forståelse. Forståelse i hypnose er den mest befriende, transformerende kraft.

Hvordan kan det virke på blot en session?
RTT og hypnose giver direkte adgang til årsagerne til, at du føler, hvordan du føler. Vi spilder ikke tid på at tale om, hvad du i din bevidsthed tror kan være årsagen. Din underbevidsthed har allerede svarene.

Gennem svarene får du en ny forståelse. Dette giver dig mulighed for at give slip det en gang for alle. Derved er vi i stand til at omprogrammere og opgradere dit sind med de overbevisninger, der styrker dig.

Nogle problemer kan tage mere end en session.

Hvordan vil jeg føle mig efter sessionen?
Alle er forskellige. Du kan føle dig meget glad og begejstret, lettet og fri. Du kan også være meget træt og søvnig. Eller i et reflekterende humør.

Det er ikke ualmindeligt at huske mere og have mere indsigt vedrørende problemet du har arbejdet med.

Er det alt fortroligt?
Ja. Absolut.

Hvor har du RTT-sessioner?
Jeg tilbyder personlig sessioner i Højby, Odense S, men planlægger også at tilbyde sessioner online via Skype eller Zoom. Kontakt mig gerne hvis du bor længere væk. Alt du behøver er en pålidelig internetforbindelse.

×
Book tid på SMS