Afhængighed

Afhængighed kan ødelægge både dig og dem du holder af. Det behøver ikke at være sådan. Det er en hjælp at forstå, hvorfor du gør hvad du gør.

Gennem sikker hypnose og regression vil vi opdage din sande selvtillid og med denne forståelse er du bedre rustet til at ødelægge gamle negative mønstre og blive fri for evigt fra din afhængighed.

Alle klienter er forskellige, og mængden af ​​sessioner, der kræves, afhænger af den enkelte.

Normalt anbefales 1 – 6 sessioner.

Angst og Depression

Angst og depression er ikke det samme, men begge kan i nogle tilfælde ligefrem være invaliderende.

At lære at du ikke vil lide for evigt, at der er lys ved enden af ​​tunnelen, og at du er nok og præcis som du er, vil være livsforandrende. Lås op for den kvælende ​​angst og depression. Jeg er meget optaget af det og ved at du har brug for omsorg og pleje. Jeg vil gerne hjælpe dig med at komme tilbage på toppen.

Rapid Transformational Therapy er fremtidens hypnose.

Frygt og fobier

Det kan være så simpelt, at du ikke kan sidde udenfor, fordi du er bange for fugle, eller det kan holde dig tilbage fra at komme ombord på et fly, der venter på at tage dig på din drømmeferie.

Frygt og fobier kommer i alle former og størrelser, og uanset hvad det er, hvis det stopper dig fra at nyde dit liv, er det tid til at håndtere det i en hurtig session. Sammen vil vi gøre den frygt og fobi en ting fra fortiden. Det er nemt, afslappende, og du vil være glad for at du har truffet beslutningen om at tage kontrol over dit liv.

Normalt er én session tilstrækkelig til at helbrede din frygt og fobi.

Livscoaching

Design dit drømmeliv!

Det er nemt at glemme dine drømme i det travle og praktiske hverdagsliv, men med en sjov og spændende coaching kan du finde den gnist igen og lære at komme herfra og frem med dokumenterede metoder.

Uanset hvad det er, rejse, en ny karriere, tilliden til at finde et nyt forhold, hvorfor ikke begynde at få det til at ske?

Livet bør ikke være en kamp, ​​gør hvad du elsker!

Mobning

Vi har alle set de ødelæggende konsekvenser, som mobning kan have på os og vores kære.

Lær og styrk dit selvværd og bliver skudsikker overfor mobning. Når du bliver stærk i din personlige magt, vil mobbere ikke længere kunne påvirke dig. Dette kan bogstaveligt talt redde liv, og når man først har lært og forstået det, kan budskabet deles.

Hvis du eller nogen du kender som er berørt – så ræk ud.

Motivation

Er det alt for svært?
At være motiveret og positiv er et tankespil, og du kan nemt mestre det med kun en RTT-session.

Lad os finde dine blokkeringer, eliminere og slette dem for evigt og få dig på vej mod dine mål.

Uanset om det er din virksomhed, sport, flytning, start af et nyt trænings- eller madprogram, at du søger nyt arbejde eller starter et projekt, har vi nogle gange brug for en kick start. Jeg vil gerne hjælpe dig.


Relationer

Hvordan kan vi have gode relationer med andre, hvis vi ikke har et godt forhold til os selv?

Når vi forstår, hvad der tænder os af, hvad der gør os begejstret, forstyrrer os eller får os til at føle os sårbare, så kan vi forbedre alt.

Vores vigtigste forhold er hvordan vi har det med vores rigtige jeg. Tag dig tid til at opdage og sæt pris på dine kvaliteter, elsk hvem du er og gør hvad du elsker at gøre. Derefter vil det, når du er klar, være så meget lettere at have gode og positive forhold til andre.

Sports præstationer

Hvad er forskellen mellem topsportsfolk og sportsfolk?
At se dig selv som en mester og at tro på det er afgørende.
Selvfølgelig virker det ikke, før du laver det hårde fysiske arbejde.

RTT har fænomenale resultater med atleter.

Stresshåndtering

Er det alt for meget?

Livet kan være lettere og bør også være det for dig.

Med RTT vil vi reducere stressen ved at leve et liv med frihed og nydelse, samtidig med at du stadig kan klare de daglige udfordringer effektivt.

At tage kontrol over dit liv er spændende og befriende, lad stress være et ord fra fortiden for evigt!

Tale offentligt

At tale offentligt er manges største frygt!

Efter kun én session vil du være frygtløs og begejstret for at tale offentligt med klarhed og total tro og selvtillid.

Uanset om du er studerende, administrerende direktør eller noget ind i mellem er det at kunne tale offentligt, er en stor fordel.

Også god til brylluptaler!

Tillid

Hvordan lyder dette i dine øre? ROLIG, HEL og SELVSIKKER

Ret godt ikk´? Ja, det er, hvordan vi alle fortjener at leve. Men i hele vores liv bliver vi slået ned, og hvis det sker tit nok, flyver vores selvtillid ud gennem vinduet. Den store nyhed er, at den kan flyve lige tilbage i dit liv! Lær at tro på dig selv igen, du er unik og det værd. Der er ingen andre derude som dig, ret dig op og føl dig speciel.

RTT vil give dig de færdigheder, du har brug for at få hver eneste gram selvtillid du ønsker og har brug for, for at kunne leve som i dine drømme.

Vægttab

Vægttab kan ødelægge både dig og dem du holder af. Det behøver ikke at være sådan. Det er en hjælp at forstå, hvorfor du gør hvad du gør.

Gennem sikker hypnose og regression vil vi opdage din sande selvtillid og med denne forståelse er du bedre rustet til at ødelægge gamle negative mønstre og blive fri for evigt fra din overvægt.

Alle klienter er forskellige, og mængden af ​​sessioner, der kræves, afhænger af den enkelte. Normalt anbefales 1 – 3 sessioner.

×
Book tid på SMS