Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Velkommen til THOMAS FYRST AKUPUNKTUR Banebrydende akupunktur i Odense S, Højby.

Den bedste løsning på dine benproblemer og allergier. Få friheden og bevægeligheden tilbage. Pas godt på dig selv og dit helbred. Book en aftale i dag!

Værd at vide 

Afbud

Kontakt mig hurtigst muligt på telefon 31152507 – læg gerne en besked, eller send en mail – klik her. Aftaler der ikke er afbestilt – senest 24 timer før ​den aftalte behandling, tilskrives som behandling og fratrækkes efterfølgende behandlinger.

Behandling

Jeg anbefaler intensive behandlingsforløb på minimum 5 gange. Dette gør jeg fordi:

behandlingen virker mest optimalt når du får en serie af behandlinger du får den største succesrate, jo tættere på hinanden du får dine behandlinger du fra start ved, hvor mange gange du skal møde op og dermed kan forvente hvornår din tilstand bedres du får fuld overblik over hvad det kommer til at koste dig.

Når du booker tid, bestiller du blot din første behandling, men betaler for de første 5 behandlinger. Efter første behandling finder vi sammen de øvrige dage for behandling, så det passer med din kalender. Du er naturligvis velkommen til blot at betale fra gang til gang, men det er kun i enkelte tilfælde at din lidelse forsvinder varigt efter 1-3 behandlinger. Prisen for behandling fra gang til gang er kr. 650,00. Prisen for én behandling er kr. 525,00 (minimum 5 behandlinger). Venligst skriv hvad din henvendelse drejer sig om i “Noter”, når du booker din tid.

Priser

Mine priser er ikke hemmelige og derfor finder du dem på min hjemmeside. Jeg synes det er vigtigt ikke at påbegynde et forløb, hvor et positivt resultat på forhånd kan udelukkes. ​​Derfor anbefales det at du kontakter mig for at få en kort ​og uforpligtende snak/mail om din problemstilling, forventning mm. ​

Betaling

Du har flere muligheder for at betale. Du kan i forbindelse med at du booker 1. behandling vælge at betale for de første 5 behandlinger. Foretrækker du at gøre det senere kan du, når du booker, vælge “særlig behandling” og vente med at betale for de første 5 behandlinger efter endt 1. behandling. I dette tilfælde kan du betale kontant eller via MobilePay på 90305

Venteværelse

Når du ankommer til Højby Sundhedscenter, finder du venteværelset lige til venstre for hovedindgangen. Blot sæt dig dér, så kommer jeg og tager imod dig når jeg er klar.

Ventetid

I venteværelset er der magasiner og tidsskrifter til fri afbenyttelse. Der kan opstå lidt ventetid da jeg arbejder med mennesker og fordi det er vigtigt at jeg tager mig tid til hver enkelt behandling, også din. Skulle du have andre aftaler efter din behandling, giv mig gerne besked, så holder jeg øje med tiden så du kan nyde din behandling.

Garderobe

Der forefindes en garderobe med plads til overtøj og paraplyer i venteværelset. Du er naturligvis også velkommen til at tage det med ind på klinikken for at undgå ombytning mm.

Påklædning

Der er intet krav til påklædning. Det kan dog være en fordel/ føles mere behageligt, at være iført løstsiddende tøj. Nogle behandlinger vil kræve adgang til ryg eller ben/fødder, du vil dog blive pakket godt ind i en plaid efterfølgende så du ikke kommer til at fryse.

Parkering

Ved Højby Sundhedscenter er der gratis parkering til både biler og cykler lige ved døren. P-skive er ikke nødvendig.

Offentlig transport

Bus 61/62 mod Højby fra Odense (afgang 20 minut): Busstop (Hestehøjvej) ligger 400m fra klinikken. Tog fra Odense (afgang 1 gang i timen): Stop (Højby) ligger 1,3 km fra klinikken. Tog fra Ringe/Svendborg (afgang 1gang i timen): Stop (Højby) ligger 1,3 km fra klinikken.

Mobiltelefon

Telefoner bedes venligst, men bestemt, være slukket på klinikken. Det er vigtigt, da du bør være så afslappet som muligt for at kunne får mest muligt udbytte af behandlingen. Jeg ønsker at alle kan nyde et roligt og stille miljø – både før/under og efter behandlingen.

Behandlingsrum og pårørende med til behandling

Der er kun dig og mig i rummet. Det giver større diskretion og ro. Du har dog muligt at have én pårørende med til behandlingen.

Tavshedspligt

Jeg har fuld tavshedspligt. Det betyder at jeg på ingen måde videregiver informationer og al data er opbevaret efter myndighedernes forskrifter. Såfremt jeg ønsker at gøre brug af din behandling som case sker det udelukkende efter din accept. Det er vigtigt at jeg kan kontakte dig, giv mig derfor besked ved nyt mobilnummer, adresse, efternavn eller lign. så din journal altid er opdateret.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen hos Thomas Fyrst Akupunktur.

ÅBNINGSTIDER

Mandag 09.00-16.30

Tirsdag  09.00-16.30

Onsdag 09.00-16.30

Torsdag 09.00-16.30

Fredag  09:00-16.30

Lørdag: LUKKET

Søndag: LUKKET

THOMAS FYRST AKUPUNKTUR

Specialist i benproblematikker og allergi

 • Adresse: Hollufgårdsvej 10 A

  5260 Odense S, Højby

  Email: [email protected]

  Sms: 31152507

  Mobile Pay: 90305

  CVR: 17428802