Thomas Fyrst laver samarbejde med Privathospitalet Luciaklinikken

10. december 2018 kl. 13.47

Fredag den 7. december lavede jeg en samarbejdsaftale med læge og direktør Nanna Kirkebjerg ved Luciaklinikken på Dallund Slot om at jeg fra 2019 kommer til at have min daglige gang dér 2 gange om ugen.

Stedet er helt fantastisk og har et unikt tilbud til sine gæster; her integreres naturvidenskabelig medicin med behandlinger, der rækker udover traditionel medicin. Speciallæger og behandlere arbejder tæt sammen under ét tag for at sikre, at den bedst mulige behandling altid er i fokus.

Vil du vide mere om dette skønne sted, ophold, events og de behandlinger der tilbydes så se mere her: www.luciaklinikken.dk

Thomas Fyrst Akupunktur ændrer navn til blot Thomas Fyrst

13. november 2018 kl. 07.23

Som konsekvens af at klinikken fra december tilbyder både akupunktur og Rapid Transformational Therapy ændres navnet.

Jeg kan nu som en af de få i Danmark der kan kalde mig Rapid Transformational Therapy Practitioner.

Som supplement til akupunkturen har jeg været på udkig efter en behandlingsform som er særlig velegnet, men ikke begrænset, til mentale ubalancer/problemer. Og som også er effektiv.

Rapid Transformational Therapy eller RTT, har elementer af hypnose, CBT, psykoterapi, psykologi, healing og NLP. Med kun 1-3 sessioner kan du opleve permanente ændringer med problemer som f.eks.

 • Angst eller Depression
 • Selvtillid, selvværd eller selvkærlighed
 • Vægttab  eller anden kropstransformation
 • Kostændring
 • Tillid (generel eller områdespecifik)
 • Motivering (privat eller arbejde)
 • Fobier
 • Afhængigheder
 • Søvnproblemer

RTT har de seneste 6 måneder vundet mere end 10 priser for dens effektivitet og indflydelse det har på folks liv.

Thomas Fyrst Akupunktur udvider 1. oktober med et dedikeret lokale til AcuSit®

13. september 2018 kl. 16.27

Så lykkedes det – YES!!!

BAGGRUND

I et godt stykke tid har det været vanskeligt at få AcuSit®- tider, hvilket har betydet at der desværre har været nogle som har måtte kigge forgæves og måske bide deres behandlingsværdige tilstand i sig.

DET ER SLUT NU!

Fra 1. oktober råder jeg over et dedikeret lokale, hvor man i starten som ekstra åbningsbonus kommer til at få sin behandling alene.

Hvad er AcuSit®

I AcuSit® modtager du din behandling i et lokale hvor der normal kan være plads til en anden person, der også får behandling. Under behandlingen sidder du i en behagelig hvilestol, afskærmet på begge sider, i et roligt miljø.
Og bare rolig du behøver ikke at afklæde dig!
Jeg bruger kun akupunkturpunkter på arme og ben, fra albuer og knæ ned og enkelte gange punkter i ansigtet. Du skal derfor kun fjerne dine sko, sokker og alt tøj, der dække disse områder.

Hvorfor få behandling i AcuSit®

Hyppig behandling fører til hurtigere og større symptomlindring.
Derfor tilbyder jeg lave priser, der tillader at du kan blive behandlet ofte og få den fuldstændige effekt af akupunkturens fantastiske egenskaber.

Hvor meget vil det koste, og hvordan betaler du

Jeg ved hvad akupunktur kan og derfor bør det være overkommeligt for alle!
Formålet med den attraktive prisstruktur er motivere dig til at gennemgå den nødvendige behandling for at få et godt resultat.
• Første behandling med journalføring og samtale   kr. 150,00
• Efterfølgende behandlinger og journalføring          kr. 150,00

Du kan betale med Dankort på hjemmesiden hvis du booker din tid. Du kan også betale med MobilePay eller kontanter efter din behandling.

Det er godt nok billigt. Men kan jeg også få tilskud fra f.eks Sygeforsikringen “danmark”?

JA!

Du kan få
kr. 45,- i. tilskud til 1. konsultation
kr. 45,- tilskud på de efterfølgende behandlinger
Du betaler altså KUN kr. 105,-/behandling såfremt du også har en lægeligt stillet diagnose – HUSK at få det fra din læge!

Jeg er RAB -Registreret akupunktør. RAB er en forkortelse for Registreret Alternativ Behandler. Det er en beskyttet titel, som kun må bruges af behandlere der opfylder lovgivningens krav om uddannelse, etik og god klinisk praksis. RAB er skabt på baggrund af et samarbejde mellem Sundhedsstyrelsen og Sundhedsministeriet.

Hvad betyder det for dig som patient?

Det betyder. at du nu hos Thomas Fyrst Akupunktur har mulighed for helt eller delvist, at få refunderet dine udgifter til akupunkturbehandling i klinikken.
Betingelse fra Sygeforsikringen “danmark”
Det er en betingelse for at få tilskud til akupunktur (der ydes tilskud til Gruppe 5, Gruppe 1 og Gruppe 2) at behandlingen sker efter en lægeligt stillet diagnose – HUSK at få det fra din læge!

Jeg er så taknemmelig for at jeg nu råder over endnu et lokale, så jeg kan hjælpe endnu flere og også tage imod dem der slås med akutte smerter.

Så kig i min bookingkalender hvad enten du er på udkig efter almindelig diskret og eksklusiv akupunkturbehandling eller AcuSit®: http://thomasfyrst.dk/booking/ og find en tid.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig eller en du holder af. Pas godt på dig selv og alle dem du holder af.

Ha’ en forrygende dag☀️

Jubiiii – så blev jeg RAB -Registreret akupunktør!!!

27. august 2018 kl. 18.53

I disse dage bliver jeg Registreret Alternativ Behandler hos Dansk Akupunktur Union.

RAB er en forkortelse for Registreret Alternativ Behandler. Det er en beskyttet titel, som kun må bruges af behandlere der opfylder lovgivningens krav om uddannelse, etik og god klinisk praksis. RAB er skabt på baggrund af et samarbejde mellem Sundhedsstyrelsen og Sundhedsministeriet.

Hvad betyder det for mig?
Det betyder. at du nu hos Thomas Fyrst Akupunktur har mulighed for helt eller delvist, at få refunderet dine udgifter til akupunkturbehandling i klinikken.

Sygesikring danmark yder kr. 115,- i. tilskud til 1. konsultation og kr. 75,- tilskud på de efterfølgende – såfremt din egen læge har stillet en diagnose

Undersøg selv om din egen eller din arbejdsplads sundhedsforsikring dækker eller giver tilskud

Din sikkerhed
Nogle af de væsentligste årsager til at blive behandlet hos Thomas Fyrst Akupunktur er at jeg:

 • er godkendt så du kan få tilskud fra de fleste forsikringsselskaber og Sygeforsikringen ”danmark”
 • er RAB (Registreret Alternativ Behandler) akupunktør og e dermed underlagt regler om god klinisk praksis og etiske retningslinier
 • sammenlagt har over 900 lektioners uddannelse som fordeler sig således:
  • veluddannet i såvel moderne akupunktur og Traditionel Kinesisk Medicin – 540 lektioner +80 timers praktik under uddannelsen.
  • kan udøve førstehjælp og hjertemassage – 12 timer
  • er veluddannet i anatomi, fysiologi og sygdomslære m.m. – sammenlagt 360 lektioner
  • har taget ekstra kurser i år 49 lektioner
 • har en omfattende erhvervsansvarsforsikring der også dækker behandlingsskader ved akupunkturbehandling
 • naturligvis betaler KODA-afgift for den musik jeg spiller i min klinik
 • udelukkende anvender sterile éngangsnåle
 • er forpligtet til fortløbende at efteruddanne mig

Overdiagnosticering er et overset problem, og snart vil alle danskere være patienter og dermed vælte sundhedssektoren, advarer professor.

30. juli 2018 kl. 18.53

ADHD, depression og social fobi eller blot koncentrationsbesvær, dårligt humør og generthed?

Almene menneskelige betingelser bliver i dag til diagnoser i et sådant omfang, at det truer det danske sundhedssystem. Sådan lyder advarslen fra John Brodersen, der er praktiserende læge og professor ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet under Københavns Universitet. Læs mere

Akupunktur forbedrer knæet efter menisk-operation

23. juli 2018 kl. 17.21

Forskere konkluderer, at akupunktur øger effektiviteten af rehabiliteringsøvelser efter en meniskoperation. Patienter, der modtog akupunktur i et kontrolleret klinisk forsøg, havde mindre; svind i muskelvæv, haltning, låsning af led, smerte og hævelse end patienter, der kun modtog rehabiliteringsøvelser. Patienter, der fik akupunktur, havde desuden betydeligt bedre bevægelses-, stabilitets- og evnen til at gå, hoppe samt gå på trapper Læs mere.

Akupunktur reparerer slidgigt i knæene og overgår desuden fysioterapi signifikant hvad angår smerte, stivhed og fysisk funktion

16. juli 2018 kl. 17.34

Akupunktur stimulerer reparation af brusk hos patienter med slidgigt i knæene. I løbet af fire uger forbedrer akupunkturen brusken i de forreste mediale og laterale tibiale områder af knæet. Desuden dokumenteres at akupunktur reducerer smerte og stivhedsniveauer samtidig med, at den fysiske funktion forbedres. Læs mere

Høfeber eller forkølelse? Lær symptomerne at kende

9. juli 2018 kl. 19.11

Symptomerne på høfeber kan til forveksling ligne forkølelsessymptomer. Læs her, hvordan du kan kende sygdommene fra hinanden.

Pollensæsonen tager rigtig fat omkring første maj, når pollen fra birk topper. Foto: Søren Schnoor/Polfoto.

Over en halv million danskere har tinnitus

2. juli 2018 kl. 18.13

Høreforeningen slår det nu fast – Der er ingen kur mod tinnitus, så det er noget, du skal lære at leve med!!! Det er jeg MEGET uenig i – Jeg har hjulpet adskillelige til at få en tålelig hverdag. Hvis man accepterer denne nedslående besked “Det må du lære at leve med” stopper al forskning, nysgerrighed og håb. Beskeden må være: Vi kan endnu ikke hjælpe ALLE med tinnitus, men vi bliver klogere for hver dag. Her er link til hele artiklen fra TV2, hvor Høreforeningen også giver 5 råd (akupunktur er dog ikke nævnt), men nu har du jo læst det her på min side. 

Katastrofale ventetider på høreapparater

26. juni 2018 kl. 20.36

Svigter hørelsen, kan der gå lang tid, før du får hjælp. Ventelisterne i det offentlige er nu så lange, at der kan gå mere end to år, før du står med et høreapparat i hånden. Læs mere

En af NFL’s bedste spiller bruger akupunktur for at få kroppen til at restituere så hurtigt som muligt

19. juni 2018 kl. 19.46

Tom Brady (NFL -New England Patriots) deler billeder af sin tommelfingerskade, der næsten holdt ham ude af Super Bowl, da hans flænge blev behandlet med sting, massage og akupunktur. Se mere

Her ses Brady med iført handske under dette års Super Bowl

Naturlig behandling for frossen skulder og helbredes på dage!

12. juni 2018 kl. 16.15

Enhver med en frossen skulder ved, hvordan det føles. Tilstanden som er manifesteret af stivhed og smerte i skulderleddet, som typisk er svækket. Læger har en tendens til at ordinere forskellige stoffer, steroid injektioner, fysioterapi endda kirurgi. Se hvordan du selv kan gøre noget

Skal læger anbefale akupunktur mod smerter?

5. juni 2018 kl. 17.43

Nogle ser akupunktur som et sikkert alternativ til medicin, mens andre hævder, at der ikke er overbevisende tegn på klinisk gavn og risiko for skader. Så bør læger anbefale akupunktur til smerte? Eksperter debatterer spørgsmålet i BMJ Today 

×
Book tid på SMS