Akupunktur er velegnet til afhjælpning og lindring af en lang række forskellige lidelser. Allergi, hovedpine, sportsskader, gigtsygdomme og smerter er blot nogle af dem.

Men hvor hurtigt virker akupunktur? Og hvor mange behandlinger skal der til, før du kan mærke forbedringer? Det kan du finde svar på i det følgende, hvor jeg beskriver, hvad du kan forvente af din akupunkturbehandling i min klinik.

Individuelle reaktioner

Det er ikke muligt at give et klart svar på, hvor hurtigt akupunktur virker. Nålebehandlingen påvirker nemlig alle mennesker forskelligt, og derfor er din reaktion ikke nødvendigvis den samme som en anden persons.

Generelt har jeg dog erfaring med, at de fleste oplever temperaturforandringer i kroppen allerede ved første behandling. Temperaturforandringer er et tegn på, at der også sker forandringer i kroppen.

Du kan enten få en følelse af varme i kroppen eller begynde at fryse. Disse reaktioner er naturlige og skyldes, at nålene i huden påvirker energigennemstrømningen i kroppen. Helt fra første behandling vil du altså opleve, at akupunktur gør noget ved din krop.

Endorfiner frigives ofte allerede ved første behandling, og da det virker beroligende og smertestillende, vil du hurtigt mærke en effekt af behandlingen.

Gentagne behandlinger – vejen til et holdbart resultat

Mange menneskers tilstand forbedres efter første behandling, men der er brug for flere behandlinger, hvis akupunkturen skal skabe langsigtede resultater. Jeg anbefaler derfor, at man fortsætter i et længere behandlingsforløb, så man får gode og langvarige behandlingsresultater.

Kunne du tænke dig at få individuel information om akupunkturbehandling, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this:
×
Book tid på SMS