Handelsbetingelser for ‘Thomas Fyrst
Thomas Fyrst
Hollufgårdsvej 10A
5260 Odense S
Højby
Mail: [email protected]

Priser
Alle viste priser er i danske kroner.

Bestilling og ordrebekræftelse
Når du har indtastet din aftale og betalt modtager du en ordrebekræftelse i din indbakke. Dette er en bekræftelse på, at vi har modtaget din ordre. Hvis du ikke modtager en bekræftelse, kan dette f.eks skyldes fejl i indtastning af din mailadresse eller at bekræftelsen er landet i spamfilter.  Vær opmærksom på korrekt indtastning af din e-mailadresse, så din bekræftelse når rigtigt frem til os. 
 
Kontakt os venligst på [email protected], hvis du har spørgsmål til din ordre. Vi bestræber os på at hjælpe dig hurtigst muligt. 

Annullering og fortrydelsesret
Ønsker du at annullere din bestilte tid skal du blot undlade at betale. Hvis du allerede har overført betalingen, skal du hurtigst muligt kontakte os på [email protected] Det er kun muligt at annullere en ordre senest 24 timer før din din bestilte tid. 
 
Pengene vil blive indsat på din konto. Dit reg. nr. og konto nr. bedes derfor oplyses. Vi gør opmærksom på, at pengene kun kan refunderes til det kreditkort, som er brugt ved købet.
 
Afbud
Kontakt mig hurtigst muligt på mail: [email protected]
Aftaler der ikke er afbestilt – senest 24 timer før ​den aftalte behandling, tilskrives som behandling og fratrækkes efterfølgende behandlinger.

Nyhedsmail 
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du løbende e-mails med gode tips, nyheder og eventuelle kampagner og events. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet. Tilmelding sker via www.thomasfyrst.dk.
 
Persondata
Når du handler hos www.thomasfyrst.dk. har vi brug for tre oplysninger: Dit navn, dit mobilnummer og din e-mailadresse . Personoplysningerne registreres hos THOMAS FYRST og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
 
THOMAS FYRST videregiver eller sælger på ingen måde dine personoplysninger eller personfølsomme oplysninger til tredjemand – Medmindre der sker omstrukturering eller delvis salg af virksomheden. Offentliggørelse i en sådan situation ville være i overensstemmelse med den enhver tid gældende lovgivning om privatlivets fred.
 
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen ved at skrive til os på [email protected]

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 03-09-2020

×
Book tid på SMS