Jeg har en mission om at gøre akupunktur kendt som en behandlingsform der er effektiv, sikker og uden bivirkninger.

Jeg oplever ofte at min patienter spørger hvad der fik mig ind i faget og om andre lidelser end dem de har også kan behandles med akupunktur. Og hver gang er jeg blevet overrasket – jeg synes det er indlysende, men det skyldes jo nok at jeg jo er inde i faget. 

DER KUN EN HÅNDFULD LIDELSER SOM JEG IKKE HELBREDE – ENDNU!:

  • Kræft
  • Dissemineret Sklerose (MS)
  • AIDS
  • Parkinsons syge
  • Alzheimers
  • Diabetes 1
  • Spastikere
  • Down- og nogle andre medfødte syndromer
  • Endvidere vil patienter skulle have tilskud af vitale vitaminer, mineraler eller andre mikro næringsstoffer, såfremt de har mangletilstande af disse for at blive helbredt.

MEN SÅ …

Den anden dag, da jeg var sammen min yngste datters klasse til et hyggearrangement gik jeg og snakkede med en af drengene i klassens far,  Jeg fortalte om mit første 1/2 år, om min succeser og mine svære tider – for tro mig det har der været og de dukker stadig op af og til. 

Han fortalte mig at han selv havde prøvet akupunktur hos sin fysioterapeut for nogle muskulære lidelser, men vidste ikke at det også kunne hjælpe folk med migræne. Og jeg kiggede på ham og synes det var indlysende – men kunne naturligvis kende situationen fra de mange andre gange hvor jeg har haft en ligende dialog med mine patienter. 

Man ved jo højst sandsynlig kun hvad akupunktur kan for det problem som man selv har døjet med. 

Han foreslog mig derfor “Hvorfor laver du ikke en blog hvor du fortæller om de forskellige lidelser som akupunktur kan behandle, hvad forgår der under dine behandlinger og hvad tror du der er årsagen til at det virker. Så kan de folk der følger dig blive klogere – måske sprede budskabet og dem der søger hjælp bedre finde dig” – SELVFØLGELIG DET MÅ JEG GØRE – tak Niels!

Så hvorfor ikke starte med det der startede det hele for mig.

HÆMORIDER!!!
Jeg elsker hæmorider. Forstå mig ret. Jeg elsker ikke det at have hæmorider – det kan være “a pain in the a..” 

Jeg ved det, for jeg har selv tidligere døjet med det. 

Men jeg elsker hæmorider, da det var dem og den umiddelbare løsning, der fik mig til at blive akupunktør.

Da jeg var sidst i 30’erne skulle jeg utallige gange til speciallæge for at få elastikker på de små drilske udposninger bagi, blot for igen efter et år at skulle have samme behandling igen. Hver gang måtte jeg sygemelde mig i en uge førend jeg igen kunne udføre mit arbejde. Udsigterne så ikke særlige opløftende ud i en alder af 39 år – lige indtil jeg fik behandling hos en akupunktør som mirakuløst afhjalp problemet på blot få gange. 

Det var der jeg tænkte “Når sådan noget som jeg har døjet med i årevis kan afhjælpes så hurtigt, uden sygedage eller andre gener, så må jeg ud og hjælpe en masse mennesker!”

Nu elsker jeg at hjælpe andre der render rundt med samme tabu-problem. 

Så døjer du selv med hæmorider eller kender nogen (så glæd dig over at være vedkommendes tillidsperson, da det jo ikke er noget man normalt taler om til den årlige julefrokost) så tip ham/hende gerne. De vil ikke glemme din omsorgsfulde tanke. 

Behandling
Jeg anbefaler at man får 5 akupunkturbehandlinger hurtigt efter hinanden – gerne 5 dage i træk. Hvis det er helt i orden efter de 5 behandlinger afsluttes behandlingen, den afsluttes også, hvis der ikke er en bedring efter de 5 behandlinger. Hvis man derimod oplever en bedring, men det ikke helt er væk, skal man forvente 3-5 behandlinger mere, som lægges med et par dages mellemrum.

Akupunktur kan mere end de fleste tror – effektiv og uden bivirkninger!!

Hav en fantastisk uge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this:
×
Book tid på SMS