Billig akupunktur

Akupunktur er en effektiv behandlingsmetode, der kan lindre et utal af lidelser og smerter. Desværre afholder mange sig fra at få behandling hos en akupunktør, fordi de enten ikke vil eller kan betale den pris, det koster at blive behandlet.
Det er en skam. For mange mennesker kan få stor glæde af akupunktur og tilmed få en bedre livskvalitet. Som noget helt ekstraordinært tilbyder jeg derfor billig akupunktur til priser, alle kan være med på.

Billige gruppebehandlinger

I min klinik tilbyder jeg billig akupunktur i form af Acusit-behandling. Acusit® er en betegnelse for en særlig form for akupunktur, hvor du får behandling i et fælleslokale. Selve behandlingen er den samme, som hvis du får behandling i et enerum. Den eneste forskel er, at der også er andre personer til stede i fælleslokalet, som modtager behandling samtidig med dig.
Du får din egen afskærmede stol, hvor du skal sidde under behandlingen. Og bare rolig: Du beholder alt tøjet på. Jeg går rundt fra klient til klient og behandler, og jeg holder naturligvis hele tiden øje med, at alle behandlinger forløber planmæssigt.
Fordelen ved gruppebehandlinger er, at du får billig akupunktur. Der er oplagt at behandle flere klienter ad gangen, fordi nålene skal sidde i akupunkturpunkter i længere tid for at opnå et resultat. Det går derfor ikke ud over din behandling, at andre bliver behandlet i samme omgang. Og så kan vi tilbyde billig akupunktur til dig.

Høj kvalitet til lave priser

En behandling i et gruppelokale koster kun 150 kroner. Det gælder både den første behandling med samtale, samt efterfølgende behandlinger og journalføring. Til sammenligning koster en almindelig behandling i enerum 625 kroner.

Økonomisk overskud til gentagne behandlinger

Hvis man skal opnå en reel og vedvarende effekt af akupunktur, skal man have flere behandlinger. For på trods af, at mange kan mærke en forskel allerede efter første behandling, er det sjældent, at én behandling er nok til, at jeg kan løse et problem og lindre symptomer fuldstændigt. Med billig akupunktur i gruppebehandler kan du med god samvittighed fortsætte din behandling og glæde dig over, at du ikke skal bruge en formue på den regelmæssige akupunkturbehandling.

Kontakt mig her, hvis du vil høre mere om behandlingen.

×
Booking
Ring op