Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Velkommen til THOMAS FYRST AKUPUNKTUR Banebrydende akupunktur i Odense S, Højby.

Den bedste løsning på dine benproblemer og allergier. Få friheden og bevægeligheden tilbage. Pas godt på dig selv og dit helbred. Book en aftale i dag!

Hvad siger mine klienter

Nedenfor kan du læse om de lidelser og resultater som nogle af mine klienter har oplevet.

VI HAVDE BEGGE STORE PROBLEMER MED SMERTER I KNÆ OG ARNE OGSÅ I SINE HOFTER

Vi havde begge store problemer med smerter i knæ og Arne også i sine hofter.

Mit efter et fald ned af en betontrappe for 1år siden - Arne efter et langt arbejdsliv som murer.

Vi så annoncen fra Thomas på Facebook, og besluttede at gi` det en chance.

Efter en dejlig varm modtagelse hos Thomas, fik vi vores prøvebehandling - og kunne allerede her mærke, at kroppen reagerede. Næste dag fik vi så tilbuddet fra Thomas, hvor mange behandlinger han anbefalede samt pris. Dette synes vi er et virkelig seriøst indlæg i den samlede behandling - du træffer selv dit valg, om du vil fortsætte og forhåbentlig opnå den lindring, som behandler anslår.

Vi fik begge 5 behandlinger med godt resultat. Arne har stadig slidte knæ og slidte hofter, men kan klare betydelig flere timer i haven samt at gå småture nu. Dejligt! 😊 

Jeg har ikke ondt i knæet længere, og mine smerter i foden er blevet væsentligt minimeret - så jeg kan også gå længere nu, og klare have og husarbejdet uden for store problemer 👍🏼

Som behandler er Thomas et dejligt varmt menneske med god humor - og vi savner da lidt de hyggelige stunder i klinikken, hvor mangt og meget blev drøftet. Vi vil helt sikkert vende tilbage, hvis nye problemer opstår - og giver her vores varmeste anbefaling af Thomas og hans behandlinger. Desuden vil vi ønske ham al mulig held og lykke fremover - tak for omsorgsfuld behandling.

Allis og Arne


ER BESTEMT IKKE BLEVET SKUFFET

Jeg blev anbefalet Thomas af min tidligere akupunktør og er bestemt ikke blevet skuffet. Thomas er en utrolig rar og super dygtig behandler der vil sine kunder det allerbedste. Jeg kom til Thomas da jeg efter en meget voldsom hesteulykke døjer med meget kraftige hovedpiner, hvor akupunkturbehandlinger og smertestillende piller er det eneste der virker for mig. Udover mine hovedpiner døjer jeg også med atopisk eksem på kroppen, samt allergi for krom 6 og kobolt, dette viste det sig at Thomas kunne være med til at mildne. Jeg var noget skeptisk, men gik ind til det med en tanke om at det måske virkede, og hold nu op min krop arbejdede efter 3 behandlinger var min eksem mildnet og jeg har efter end forløb med 5 behandlinger ikke oplevet nogle voldsomme eksemudbrud som jeg ellers gjorde før. Så hvis du også døjer med eksem, smerter eller andet så kan jeg klart anbefale Thomas som behandler 😍

Michaela, 23 år


😀THOMAS ER ALTID GODT FORBEREDT INDEN BEHANDLINGEN 😀

Jeg startede med en hælspore som havde generet mig i et års tid.

Prøvede flere forskellige og ting, og da jeg har en nedsunken forfod så levede jeg på piller, men så prøvede jeg akupunktur hos Thomas, og mine smerter blev mindre efter en del gange.

Jeg kan godt have lidt smerter hvis jeg har gået for længe, men intet at snakke om som tidligere.

Thomas er altid godt forberedt inden behandlingen, og der er en god og rolig atmosfære hos ham.

Jeg vil helt sikker bruge ham igen hvis jeg skulle få brug for det.

Jane, 69 år 😀⭐ ⭐ ⭐ JEG HAR FÅET MIT LIV TILBAGE IGEN! ⭐ ⭐ ⭐

Efter halvandet år med en meget smertefuld hælspore, har jeg endelig fået min mobilitet igen. 

I januar 2020 blev jeg ramt af en voldsom hælspore på ved fod. Jeg formåede, at passe mit i øvrigt stillesiddende arbejde, men er i halvandet år gået direkte hjem på sofaen, efter job. Jeg var ikke i stand til, at udføre almindelige hverdagsaktiviter i fritiden. Min mand stod for alt, lige fra rengøring, indkøb og madlavning, til havearbejde osv. 

Jeg har i perioden forsøgt daglige fysioterapeutiske træningsøvelser, kiropraktor og kropterapi med meget ringe, eller ingen effekt. Jeg var enormt invalideret i hverdagen, hvilket påvirkede mig både psykisk og mentalt. 

Efter 6 intensive behandlinger med akupunktur hos Thomas Fyrst, har jeg igen fået mit liv tilbage! 

Jeg er næsten smertefri og oplever nu, blot ømhed i hælen, hvis jeg belaster denne for meget. Jeg kan igen gå direkte fra arbejde, på indkøb og hjem for at lave mad eller slå græs. Dette betyder også, at jeg igen kan gå ture med min familie eller tage på shopping med en veninde. Tak…bare tak Thomas!  

Jeg er Thomas dybt taknemmelig for min genfundne mobilitet og dertilhørende livskvalitet og anbefaler ham til alle, med lignende smerteproblematikker. Jeg vil ikke tøve med, at opsøge Thomas på ny, hvis hælsporen dukker op igen, eller jeg oplever andre smerteproblematikker i fremtiden. 

Louise M, 39 år, sygeplejerske 


HAN ER KOMPETENT OG OMHYGGELIG 

Jeg har været til behandling hos Thomas Fyrst på grund af smerter i højre ben.

Han er kompetent og omhyggelig, og behandlingen har hjulpet, så jeg nemmere kan få hverdagen til at fungere.

GB, 63 år


⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ STOR TAK TIL THOMAS! ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Efter 10 år med stærke og konstante knæsmerter, dårlig søvn og et virvar af undersøgelser, medicin, træningsforløb, meniskreduktion, blokader og sluttelig kun udsigt til udskiftning af begge knæ.....er mine smerter ca.halveret og søvnen væsenlig bedre efter 5 behandlinger.....Stor TAK til Thomas!  

Anette L.  Social og sundhedsassistent, 63 år.


TENNIS/GOLF ALBUE, SENEKNUDE OG SLIDGIGT 

Jeg havde vældige problemer med begge arme/ hænder. Havde været ved læge og fået konstateret tennis/ golfalbue i begge arme, seneknude i højre hånd samt lidt slidgigt i begge håndled. Jeg er indstillet til operation, men tænkte det var smart at prøve alternativ behandling før jeg lægger mig under kniven. 

Efter fem behandlinger hos Thomas kan jeg konstatere markant! bedring. Jeg kunne stort set ikke bruge særligt højre hånd og venstre tommel inden første behandling. Efter første behandling var særligt højre hånd i bedring. Efter 2- 3 gange kunne jeg igen gribe uden smerte, og bare det igen selv at kunne løfte mælken ud af køleskabet var jo en befrielse!

Tennis/ golf albue mærker jeg lidt til, men INTET at bemærke i sammenligning med før jeg fik fem behandlinger af Thomas. Seneknuden i højre hånd er der stadig. Jeg var overbevist om at jeg blev nødt til at have den fjernet operativt inden sommerferien. Foreløbig har jeg meddelt min læge at jeg ikke skal indstilles til operation før tidligst efter sommerferien, og at jeg selv henvender mig. 

D. Lilliendal, 49 år, tilfreds og imponeret klient


SLUT MED SKÆRENDE HÆLSPORESMERTER

Jeg har haft en smertefulde hælspore fra efteråret 2020 og en 10 år gammel skade med nedsunken forfod. Jeg har fået 5 akupunktur behandlinger over en måneds tid, der har fjernet mine skærende smerter ved gang. Jeg har fået en professionel behandling med gradvis lindring af mine hælsmerter. Behandlingen er udført venligt, forklarende og i rolig atmosfære. Hvis behovet skulle opstå igen, vil jeg kontakte Thomas Fyrst Akupunktur

En meget tilfreds klient


FARVEL HÆLSPORE

Jeg har efter behandling med akupunktur af min hælspore fået det rigtig godt. God behandling i rolige omgivelser 

DK, SOSU-assistent, 56 år


STOR TAK TIL THOMAS FYRST AKUPUNKTUR ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg er diabetespatient med begyndende ondt i fødderne og storetæerne. Jeg har haft diabetes i 36 år. Jeg har fået behandling for ondt hen over lænden samt for kramper i benene og støretæerne. Før jeg fik behandlingerne hos Thomas Fyrst, havde jeg svært ved at gå mere end 200 meter uden smerter i ben og lænd. Desuden var jeg oppe med kramper i benene hver nat 2-3 gange. Efter behandlingerne er dette reduceret til 1-2 gange hver 4-5 dag . Så jeg er glad for endelig at få en ordentlig nattesøvn. Desuden har behandlingen også hjulpet min gang meget. Jeg kan gå længere og har færre smerter i lænden. Selve behandlingen var som Thomas sagde - jeg fik endvidere udleveret en pjece med gode informationer i. Jeg er ovenud tilfreds med de behandlinger jeg har fået og videregiver det gerne med stor tilfredshed til folk jeg taler med.

Anni Hansen, 76 år, diabetespatient


SJÆLDENT ONDT I RYG MERE

Hej Thomas. Jeg siger også tak for hjælpen, har sjældent ondt i balle og ryg mere

Annette Nielsen


SUPER - PERFEKT

Min mand Jørgen havde mange smerter i sine ben og "vand" i fødderne. Vi kontaktede Thomas og fik behandling super godt. Vi vil hermed gerne anbefale Thomas, som også kan hjælpe med andet. Super - PERFEKT! 

Ruth


JEG KAN LEGE MED BØRNEBØRNENE IGEN

5 gange nåle skulle der til. Jeg kan næsten græde, fordi mine knæ har det bare SÅ godt. Hvorfor gjorde jeg ikke noget før?Jeg kan kun anbefale at prøve Thomas Fyrst, hvis dine ben ikke vil som dig. Tusind tak for stikkene og farvel til de dumme knæ - og goddag til meget bedre knæ. Nu kan jeg lege med børnebørnene igen. Begynder knæene at drille lidt igen, så kommer de en tur forbi Thomas. Jeg er bare SÅ glad. 

Ulla Lykke Rasmussen


HAN KAN NOGET MED NÅLE

Thomas fik mine smerter i nakken og lænden til at forsvinde. Han kan noget med de der nåle og man føler sig helt tryg ved behandling hos ham. 

Karen N.


SMERTER I LYSKEN

Jeg tog kontakt til Thomas fordi jeg i en længere periode havde haft smerter ved min lyske. Smerter som forhindrede mig i at kunne deltage i de fysiske aktiviteter som jeg plejede at kunne og som klart gjorde at min livskvalitet var forringet. Allerede efter 1. behandling lettede smerterne og efter 4. behandling var de væk. Jeg kan klart anbefale Thomas og den behandling han udfører. Samtidig med er Thomas en utrolig rar og imødekommende mand som hurtig får dig til at føle dig i trygge hænder. 

Yderst tilfreds klient ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


NUL MEDICIN

John havde inden han kom til behandling hos mig i mere end 48 år haft daglige smerter som skulle dulmes med 6-7 panodiler dagligt. Efter endt forløb er der ro på smerterne og nul medicin.

John

 

JEG HAR IKKE MÆRKET NOGET TIL BENSMERTER SIDEN

Jeg har altid været meget aktiv – både med løb og fodbold og derfor var det ekstra træls, som man siger på jysk at jeg pludselig fik kraftige smerter fra mine skinneben. Lægen mente at det var noget seneskedehinde betændelse og derfor havde brug for ro. Men efter flere forgæves forsøg med lange pauser og genoptræning var min situation uændret. Jeg kontaktede Thomas, som efter hver behandling sagde at hvis jeg havde lyst kunne jeg igen prøve at løbe dog uden at ramme max. Jeg fik 5 behandlinger og jeg har ikke mærke noget til bensmerter siden, kun den almindelige ømhed der er opstår i et par dage efter en ekstra lang tur. Jeg kan kun anbefale at give Thomas (og dig selv) en chance.

Frank H

 

JEG ER DIG EVIG TAKNEMLIG

Hvor er det befriende nu kan jeg igen gå lange ture og tage på skiferie trods tidligere smerte i knæ fra to ikke helt vellykkede meniskoperationer. Jeg er dig evig taknemlig Thomas           

Finn, 54 år

 

KAN TYDELIG MÆRKE EN LETHED

Jørgen kom med hævede ben fordi hans vener ikke fungerede optimalt, han var nødt til at tage vanddrivende piller og gå med støttestrømper. Midtvejs i behandlingen (2 behandlinger ud af 5) anvender han kun strømperne i weekenden og kan tydeligt mærke en øget lethed. Han er glad og kom den anden forbi med en hjemmelavet "klinikmus", ved 3. Behandling en træmand og ved sidste behandling et fint juletræ i træ. Hvis du ser dette opslag Jørgen; tak for musen, manden og juletræet!

Jørgen (Skrevet efter tilladelse fra Jørgen)

 

MIT LIV ER FORANDRET

Jeg ved ikke rigtig hvor jeg skal ende eller begynde. Mit liv er forandret. Det lyder voldsomt, men det er forandret! I 25 år har jeg gået med allergi. Og birkepollen var den store synder. Selv i frostvejr, i starten af februar måned blev jeg påvirket af hassel, senere kom elm og SÅ kom BIRK. Udover at reagere på forskellige pollen slog jeg også ud på hasselnød, citrusfrugter, æbler, kiwi og ananas. Mine øjne og næse kløede og jeg var altid ”forkølet” – jeg var total stoppet til. Jeg gik altid med en snue og løbende øjne og når det stod værst til – gik jeg i seng, for jeg kunne ikke holde det ud. Jeg har sågar været nødt til at melde afbud til sociale arrangementer, fordi allergien pludselig overmandede mig. Ophold på terrassen i længere tid var no-go og jeg var nødt til at skifte sengetøj dagligt, når der skulle luftes ud i soveværelset. Dog har jeg heldigvis kunne gå til spinning, gymnastik og lange gåture, uden lufthunger. Da jeg var på arbejdsmarkedet holdt jeg fast i at cykle til OUH, til trods for generne, så dagen startede med et “ pust” i en inhalator. Og jo, selvfølgelig tog jeg antihistaminer og senere da min tilstand forværredes, når jeg oplevede bronkospasmer ved fysisk anstrengelse supplerede jeg med Prednisolon (binyrebarkhormon), som jeg fik ordineret af min læge. Min tilstand var efterhånden så meget inde under huden at jeg kunne mærke pollentallet inden de blev offentliggjort på Dagens Pollental. Jeg har i en lang årrække gået hos den samme akupunktør og været glad for det, fordi jeg har kunne mærke at det hjalp og lige tog toppen. Men ved tilfældighedernes spil bookede jeg tid hos Thomas. Og som jeg indledte min anbefaling - Det lyder voldsomt …… men mit liv ER forandret! Jeg har under en håndfuld gange taget antihistamin de sidste 8 måneder, når jeg har haft på fornemmelsen at der var noget under opsejling. Her mere end 8 måneder efter den sidste af de 5 behandlinger jeg fik, kan jeg gøre det jeg har lyst til, jeg kan spise det jeg har lyst til og jeg kan opholde mig hvor jeg har lyst!! Mit budskab til alle der slås med allergi - uanset årsag er ret enkelt: læg din vej forbi Thomas, så du kan leve et mere frit liv uden alverdens begrænsninger – Jeg giver ham min bedste og varmeste anbefaling.

Jytte Mink Laursen

 

JEG KAN GÅ PÅ TRAPPER

1 år med bensmerter fysioterapi m.m. hjalp ikke, så noget måtte der ske! 7 gange akupunktur hos Thomas Fyrst i Højby klinikken hjalp mig. Så nu kan jeg gå på trapper og har ingen stikken uro og prikken i benene mere. Tusind tak til Thomas som er meget dygtig og behagelig. Stor ros til ham og selvfølgelig en lille kurv som tak.                                                 

Grethe Nygaard Petersen

 

TUSINDE TAK!

Hej Thomas. Jeg vil lige sige tak! Efter 8 år i et smertehelvede er jeg næsten smertefri efter første akupunkturbehandling. Jeg fatter det ikke. Jeg nærmest glæder mig til de næste behandlinger, selvom de, som du sagde jo ikke ligefrem er wellness. Jeg kender flere som jeg tænker lige skal forbi dig. Tusind tak for at du hjalp mig!

Brian Jensen


BEHANDLING AF HOVEDPINE

Jeg har modtaget behandlinger af Thomas i forbindelse med voldsom hovedpine, der resulterede i kvalme. Jeg oplever en forholdsvis hurtig lindring, når jeg får nåle i ørerne. Jeg har haft god gavn af permanåle, som sidder i ørene i længere tid. Thomas er grundig og nærværende og jeg kan varmt anbefale ham.

 Birgitte Søllested


TYDELIGT AT MÆRKE DEN POSITIVE EFFEKT

Jeg kontaktede Thomas Fyrst Akupunktur, og det har jeg ikke fortrudt et sekund siden. Det var tydeligt at mærke den positive effekt af behandlingerne i forhold til de psykiske påvirkninger af hormonerne fra hormonbehandlingen, trætheden og kvalmen. Endvidere har jeg altid haft problemer med forholdsvis lang blødningstid og voldsomme smerter under menstruation, hvilket Thomas også satte ind overfor effektivt. Dette beskriver kun sparsomt, den glæde jeg har haft af at blive behandlet af Thomas

Kommende mor

 

KAN NU LØBE IGEN

Jeg har presset hofterne og været ude at løbe mange gange, også længere distancer på 15 km, og igen helt uden at få ondt. Det er en stor lettelse – og jeg er SÅ glad og taknemmelig. Tak til Thomas.

Thomas Jørgensen

 

LÆGEN SAGDE AT SIDSTE UDVEJ VAR EN OPERATION

Jeg blev for en del år siden opereret i mit venstre knæ, men desværre gik operationen ikke helt som håbet. En af de gener som operationen afstedkom var, at jeg fik dropfod. Udover de smerter jeg havde i knæet, oplevede jeg at foden “klaskede” mod gulvet, når jeg gik, at jeg havde svært ved at gå op ad trapper pga. den manglende kontrol af forfoden og at jeg i det hele taget ikke kunne gå normalt – dvs. med fodens jordkontakt i rækkefølgen: hæl-forfod-tæer. Det påvirkede ikke blot min bevægelsesfrihed, men naturligvis til tider også mit ellers gode humør. Det var jo rigtig træls, når jeg nu skulle opereres for at kunne gå bedre. Jeg har været igennem hele møllen af speciallæger osv. Jeg fik til sidst den nedslående besked at det desværre ikke var muligt at helbrede eller mindske mine gener og lidelser. Og jeg har prøvet at gå med benskinner (dropfodsskinner) og elastik i skoen (som jeg fortsat anvender, når jeg skal gå lidt længere), fået specialdesignet skoindlæg, prøvet fysioterapi og øvelser der styrker musklerne samt nervestimulation. Intet har kunne gøre min tilstand bedre – elastikken har jeg dog været glad for, fordi den har trods alt kunne sikre at jeg har kunne være mobil og kunne komme rundt. Lægen sagde, at sidste udvej var en operation. Men her takkede jeg NEJ-TAK. Det var egentligt lidt tilfældigt at jeg faldt over Thomas Fyrst Akupunktur på Facebook, men jeg må sige at det Thomas har gjort, havde jeg ikke turde håbe på da jeg kontaktede ham. Jeg havde håbet at han kunne give mig lidt følelse tilbage i fødderne …….

Men at …

1.    jeg nu har FØLELSE i begge fødder

2.    følelsen af at GÅ PÅ VAT – og den STIKKEN jeg havde, når jeg om aftenen skulle slappe af, HELT er væk

3.    det er SLUT med chassétrin, som min mand kalder det, fordi min BALANCE i mine ben er blevet BEDRE

4.    der er mere FLEKSIBILITET og BEVÆGELSE i dropfoden 

… det havde jeg ikke i min vildeste fantasi troet var muligt, på blot 5 behandlinger! 

En anden ting er, at jeg har diabetes. Som type 2 diabetiker, skal jeg helst have en så lav langtidsblodsukkerværdi som muligt. Derfor siger man at værdier under 48 mmol/mol er optimalt. Langtidsblodsukkeret (sladreblodsukkeret), ligger normalt på en værdi mellem 31-44 mmol/mol hos raske personer – altså personer uden diabetes.

For 3 måneder siden lå jeg på fornuftige 46 mmol/mol. 

I dag er jeg lige blevet kontrolleret ved lægen - i dag er den 42!!!

… jeg ligger i den høje ende for RASKE personer!!! 

Så nu ser jeg frem til at komme til lægen igen om 3 måneder. Det er som at opleve et lille mirakel, og jeg er evigt taknemmelig, og meget lykkelig for at have modtaget behandling hos Thomas Fyrst Akupunktur. 

Det skal dog siges, at alt naturligvis ikke er helt klaret. Der er stadig lidt der driller og jeg bliver nok aldrig en vårhare. Men jeg er slet ikke i tvivl om jeg snart skal forbi Thomas igen! Jeg kan kun give ham mine bedste anbefalinger – tøv ikke med at få en tid hos ham hvis fodtøjet driller!

Didde Lyneborg


DET ER MAGISK!

 Tak for hjælpen – Jeg fatter ikke hvad du har gjort, men det er også ligemeget! Nu kan jeg sove igen og har heller ikke ondt konstant!

Pernille

 

THOMAS ER FANTASTISK

Jeg vil give Thomas de allerbedste anbefalinger. Man mødes altid med et smil og et velkommen til i hans klinik. Her er så dejlig en atmosfære, at man slapper af og føler sig tryg med det samme. Thomas har stor viden indenfor sit fagområde og man mærker hans oprigtige interesse i een. Thomas er super dygtig, meget erfaren og professionel behandler, der virkelig går ind for at hjælpe en af med smerter. Jeg har haft migræne og rygproblemer i mange år. Efter behandlinger hos Thomas er det blevet meget, meget bedre. Migrænen er næsten væk. Men mine rygproblemer mærker jeg ikke noget til længere. Jeg kan kun anbefale ham.

Ingelise, 59 år

 

SMERTERNE VAR HELT VÆK

Jeg blev forbavset. Allerede efter første behandling var smerterne markant reduceret. Jeg kunne dog stadig mærke problemet i ryggen ved træning. Efter få yderligere behandlinger var smerterne helt væk!

Michael, 39 år

 

JA JA, LAD OS NU SE, TÆNKTE JEG

Jeg havde læst forskellige steder på Facebook om Thomas, så jeg tænke hvis han kunne hjælpe mig, så var der noget om snakken. Allerede efter første behandling mærkede jeg, at jeg fik mere energi. Det var som om at kroppens organer “fik ny ilt”. Efter den sidste af kun 5 behandlinger var der ro på hjertet og mine ben føles bare – fantastisk!!!!

Erik Knudsen, 63 år


 VAR HELDIG AT VINDE EN BEHANDLING

Var heldig at vinde en behandling hos Thomas og efter en behagelig introduktion til akupunktur blev vi enige om at jeg skulle prøve om det kunne hjælpe mig, jeg var skeptisk men det skulle have en chance. Mine problemer opstod i 1999, da jeg fik et piskesmæld. Gener: nerve der sad i klemme i nakken, hovedpine, nakkesmerter, rygsmerter, manglende følelse i venstre arm og fingre samt problemer med balance. Dette med førte at jeg flere gange er faldet og det gik rigtig galt i 2014 hvor jeg brækkede højre ankel og et åbent benbrud. Foden hæver og jeg går skævt og så er der kraftige rygsmerter. På gode dage går jeg måske 1/2 til 1 km. på dårlige dage 50 m. Indkøb i center eller Bilka er no go da deres gulvbelægning medfører smerter med det samme. 6/6 fik jeg første behandling og efterfølgende tog jeg ud og købe ind til fødselsdag, 4 timer uden problemer.8/6, 2 behandling: Holdt svigermors fødselsdag, med madlavning til 20 personer, 14 timer på benene, brugt men dette havde jeg ikke klaret uden behandling. Efter 3. behandling, gik jeg en tur på stranden ca. 2 km. måtte sætte mig 1 gang, men det gik godt.efter 4. behandling klarede jeg en strandtur på ca. 3 km. uden at måtte sætte mig. Kunne dog stadig få smerter i ryggen, men var blevet meget mere mobil. Efter 8 behandlinger tog jeg til Bornholm, mange timer i en bil, gik uden problemer op til Hammershus, Christiansø rundt, op og ned af gaderne i Gudhjem og det var fødder og lægge der gav op først, men ryggen den mærkede jeg ikke noget til. Så Tak til Thomas han gav mig en fantastisk ferie, bedre en jeg turde have håbet på. Jeg håber det bliver ved ellers ved jeg hvor jeg skal henvende mig for fortsat at slippe for smerter.

Lisbeth Stage


JEG ER SMERTEFRI

Thomas Fyrst har behandlet mig med akupunktur 7 gange. Jeg er smertefri og har i skrivende stund ikke haft smerter i benene i fire uger. Jeg føler mig rask!!

Jonna, 59 år

 

BIRTE TOG SAGEN I EGEN HÅND

Hun var træt af at være begrænset og have ondt i sine ben. Birte havde inden hun kom til mig, gået rundt med problemer i benene specielt i bagsiden af læg og ankler og engang imellem under fødderne, i knæ og hofter. Endvidere havde hun også spændinger i sin lænd i visse positioner. Selvom der fortsat var lidt der kunne bedres, var hun tilfreds hun kunne nu gøre det hun ikke havde kunne gøre i rigtig langt tid og kvitterede med en æske lækker chokolade. Hvis du ser opslaget Birte - endnu engang tak for chokoladen.

Birte (skrevet efter tilladelse af Birte)

 

SMERTER EFTER KEMO, ER NU VÆK

Jeg vil lige fortælle dig at jeg har det så godt efter dine 5 behandlinger. Fejler intet nu! Jeg var meget smerteplaget i ryg, nakke og arm efter en faldulykke for mange år siden. Så du skal vide jeg er så glad for din behandling! Jeg er nu endelig smertefri! Tak.

Christian R, 46 år


HAR FÅET BEHANDLING FOR KNÆ-SMERTER

Har fået behandling for knæ-smerter. Fem gange over en uge. Meget kraftige smerter før behandlingen. Lille bedring. Har en fornemmelse af, at behandlingen er i gang med at virke (en del af de nævnte bivirkninger er nemlig i gang). Behandling afsluttet fredag den 26. januar. Som behandler er Fyrst meget venlig og imødekommende. Alt i alt et tilfredsstillende forløb. 

Birthe Stæhr Andresen

 

JEG HAVDE MEGET SLEMME HEDETURE

Tusind tak til Thomas. Jeg havde hedeture ustandselig i løbet af dagen, hvor sveden bare piblede ud. Og jeg har et arbejde hvor jeg ofte er sammen med kunder, så bare det at skulle vælge det rigtige tøj om morgenen kunne tage pippet fra mig. For slet ikke at tale om når jeg af min chef blev bedt om at lave en præsentation!!! Efter 1. behandling kunne jeg mærke en stor forbedring. Efter yderligere 4 behandlinger har jeg stort set ikke mærket noget til det. Kun en let varme et par gange om dagen, så jeg er meget glad og taknemmelig for din hjælp og jeg vil gerne give dig mine varmeste anbefalinger.

Karin, offentlig ansat

 

DET ER FØRSTE GANG I MERE END 10 ÅR AT JEG ER HELT SMERTEFRI

Efter én behandling var smerten næsten væk. Efter 5.behandling er jeg helt kurreret. Jeg løber nu helt uden smerter. I de 10 år, hvor jeg har dyrket løb, har jeg haft større og mindre skader i læggen. Det er første gang at jeg er helt smertefri. Jeg er endvidere kurreret for den stivhed/ømhed som jeg i lang tid har haft i ryggen.

Michael Larsen

 

FRI FOR EKSEM

Takket være akupunktur og at undgå visse fødevarer, er jeg nu trappet ud af mit store forbrug af hormoncreme og er desuden blevet 99 % fri for eksem. Jeg er virkelig taknemmelig for at jeg blev anbefalet at prøve Thomas Fyrst Akupunktur og tør slet ikke tænke på hvor jeg havde været hvis jeg ikke havde! Hilsen en meget glad og taknemmelig.

Charlotte


 AKUPUNKTUR MOD SMERTER I KNÆ

Efter en løbetur for mere end to år siden, og hvor jeg oplevede et meget kraftigt vrid i knæet har jeg døjet med konstante og daglige smerter i det ene knæ. Hverken tid eller fysiologi har hjulpet og jeg opsøgte derfor Thomas, der viste sig at være vejen fremad for en dagligdag uden smerter i knæet. Da jeg tog kontakt til Thomas aftalte vi en prøvesession, og efterfølgende blev behandlingen fastlagt til fem konsultationer. Allerede efter to oplever jeg dage uden smerter og efter den fjerde konsultation kan jeg nu løbe lange ture igen uden smerter, hverken under løbeturen men vigtigst heller ikke efter. Ydermere oplever jeg en meget større smidighed i knæet, og jeg kan nu også sidde på hug , hvilket var nærmest umuligt inden jeg begyndte ved Thomas. Jeg har faktisk stadig en konsultation til gode, men jeg tænker ikke der bliver behov for den :-)Som en lille bonus oplevede jeg også, at Thomas fik bugt med nogle af de gener, som jeg har grundet pollenallergi og krydsallergier afledt heraf. Jeg kan nu faktisk igen spise rå gulerødder samt frugt som æbler og bananer uden at det giver en overfølsomheds-reaktioner i mund og svælg. Thomas er som en person rigtig behagelig at være i stue med, og han er tillige meget kompetent med sine nåle, og han er interesseret i at hjælpe med hvad end problemer, som du måtte have og som kan afhjælpes med akupunktur. Jeg kan kun give Thomas mine allerbedste anbefalinger.

Jesper Hansen


KURERET FOR ÅRELANG ALLERGI

Før jeg mødte Thomas Fyrst havde jeg intet overskud. Allergien tog alt min energi og jeg havde daglige allergiske reaktioner. Nu kan jeg leve en hverdag med fornyet energi, masser af overskud og stort set ingen allergiske reaktioner. Jeg er dybt taknemmelig for den behandling jeg har fået. Jeg vil klart anbefale at gå til Thomas Fyrst Akupunktur til alle der overvejer akupunktur mod allergi.

Winnie, 54 år

 

THOMAS ER BEHAGELIG

Dejligt og hyggeligt sted at komme. Thomas har hjulpet med kraftige smerter i min albue. Som efter blot 5 behandlinger er helt forsvundet. Er virkelig så glad for hans hjælp! Så skal der spilles golf igen. Kan varmt anbefales.

Mikael, 52 år

 

EN GLAD MAND

Thomas havde inden han kom til mig i årtier gået rundt med smerter i ben, lår, knæ og skinneben. Endvidere havde han også udfordringer i sin lænd i visse positioner. Efter 5 behandlinger var smerter, daglig prikken og uro VÆK. Han er en glad mand nu der bl.a i højere grad kan nyde samvær med sine børnebørn og i det hele taget gøre hvad han har lyst til. Hvis du ser denne annonce Thomas - Tak for vinen

Thomas (Skrevet efter tilladelse fra Thomas)

 

THOMAS ER RAR, DYGTIG OG HAR ALLE SPIDSKOMPETENCERNE I AKUPUNKTUR

Dejligt menneske og dejlige omgivelser, plus Thomas’ magiske evne til at finde og fjerne smerte og andre ubehageligheder. Om man kommer med en eller flere ting der driller en, så fikser han det! Han kan varmt anbefales! Har brugt Thomas flere gange.

Anne, 58 år

 

MEGET KOMPETENT OG BEHAGELIG

Jeg kan meget anbefale Thomas effektive og kyndige behandling af en frossen skulder. Hans behandling har virkelig gjort en forskel for mig! Og så er det bare dejligt, at han samtidig behandler andre rygskavanker ved samme lejlighed. De nåle kan noget. Ingen tvivl om det!

Annette N.


Behandling mod tinnitus

Jeg har haft fornøjelsen af, at modtage 20 behandlinger mod tinnitus hos Thomas Fyrst. At modtage behandlinger hos Thomas har været en rigtig god og behagelig proces, hvor jeg har følt mig rigtig godt tilpas i en behagelig atmosfære. Behandlingerne har desværre ikke fjernet min tinnitus endnu, men jeg har dog oplevet at nogle behandlinger har kunne ændre på ”tone frekvensen” til den bedre side. Jeg vil til enhver tid anbefale Thomas til andre, der kunne have lyst til at få sat lidt nåle i kroppen -:)

Steffen Lund Rasmussen


ROS FOR FAGLIG EKSPERTISE

Jeg har kun ros til Thomas Fyrst. Hans faglige ekspertise skaber ro og man føler sig utrolig tryg i hans selskab og behandling. Selv har jeg aldrig været begejstret for akupunktur, men hos Thomas Fyrst var det ingen sag, selvom man er lidt ømskindet og nåleforskrækket, selvom det nogle gange tydeligt kan mærkes. Lytter Thomas og tilpasser behandlingen til en. Derudover tager Thomas sig tid til at besvare alle spørgsmål. Han har hver gang jeg har været hos ham vejledt meget professionelt i alle henseender. Efter hver behandling går jeg fra Thomas med lette skridt, håb og ro, samt troen på alt nok skal gå, hvad end jeg nu kæmper med.

Joan

 

HORMONEL UBALANCE

Jeg kom til Thomas med hormonel ubalance (lange cyklusser på 1 1/2-2 mdr.) og nervesmerter. Nervesmerterne er der næsten hold på – jeg har det så godt!! Og så har jeg fået menstruation idag på dag 38. Det er den korteste cyklus, jeg har haft, siden jeg stoppede med p-piller for 1,5 år siden. Jeg er så glad, lykkelig og håbefuld. Er sikker på, at jeg med Thomas hjælp kan nå helt i mål. Det virker bare og jeg vil nærmest sige, at jeg er et nyt menneske. Tak Thomas. Hvis jeg kunne give dig 10.000 stjerner, så havde jeg gjort det!

Lone P.

 

GIVER SIG GOD TID

Giver sig god tid og forklarer hvad og hvorfor han gør som han gør

Iben Kehlet


INTET PROBLEM ER FOR STORT FOR THOMAS!

Thomas Fyrst er en særdeles kompetent og grundig behandler med sine nåle. Han er yderst professionel, og samtidig venlig og forstående. Intet problem er for stort for ham. Han tager med stor ihærdighed fat, og tvivler ikke et øjeblik på resultatet.

Lene, 62 år

 

AKUPUNKTUR

Thomas Fyrst er yderst professionel, og en meget behagelig person hvorfor jeg giver ham mine allerbedste anbefaling.

Mogens Svanum


VIL GERNE SIGE DIG 1000 TAK!

Vi vil gerne sige dig 1000 tak for sin store hjælp og din måde at være på. Både fysisk og psykisk har du været en kæmpe hjælp for os. Du er en fantastisk dejlig person, både professionelt og personligt og vi vil aldrig glemme den store betydning du har haft på vores liv!

Fam. V., Odense M

 

GIVER THOMAS MINE VARMESTE ANBEFALINGER

Man bliver altid mødt med et smil og en professionel tilgang til den problemstilling man kommer med.

Morten


JEG HAR VÆRET I FORLØB HOS THOMAS ...

Jeg har været i forløb hos Thomas og det kan varmt anbefales. Så har du ondt et eller andet sted så tag en snak med Thomas om det, jeg er sikker på at han vil kunne hjælpe dig. Jeg har i hvert fald fået øjnene op for akupunktur som aldrig før og det er helt klart Thomas fortjeneste, da han er super til at fortælle op forklare. Jeg giver Thomas min bedste anbefaling.

Peter Kolle Christensen


KRONISKE SMERTER I LÆND OG HALEBEN

Det er jo ren magi! Jeg har altid haft ondt i lænden siden jeg var teenager. Og guderne skal vide at jeg har forsøgt ALT!! Da Thomas satte nålene, forsvandt smerterne MED DET SAMME?!! Jeg fatter det virkelig ikke! Det er jo ren magi?? Hvor er det fantastisk at være smertefri!

Ditte, 46 år

 

JEG HAR HAFT FORNØJELSEN AF PRØVE ET ...

Jeg har haft fornøjelsen af prøve et behandlings forløb hos Thomas for at komme af med min tinitus. Thomas som behandler er en meget professionel og behagelig person. Det har været en fornøjelse at komme der. Min tinitus har ændret sig meget i tone men desværre ikke forsvundet. Han kan varmt anbefales. Hilsen Mads T Henriksen

Mads T Henriksen


KURERET FOR PISKESMÆLD

Jeg fik et slemt piskesmæld for 3 1/2 år siden. Jeg fik kraftig kronisk hovedpine og jeg kunne ikke dreje eller løfte hovedet. Jeg forsøgte fysioterapi og kiropraktik, desværre kun med kortvarigt resultat. Jeg fik anbefalet at prøve akupunktur hos Thomas Fyrst af en kollega. Allerede efter den første behandling kunne jeg mærke forbedring. Smerten forsvandt helt og hovedpine har jeg ikke haft siden efter yderligere 6 behandlinger. Kan varmt anbefale Thomas Fyrst Akupunktur til alle der har “skavanker” eller smerter.

Jette S. Nielsen

 

SUPER PROFESSIONEL BEHANDLING

Man bliver altid mødt med et smil og en professionel tilgang til den problemstilling man kommer med. Jeg giver Thomas mine varmeste anbefalinger!

Louise, 31 år

 

AKUPUNKTUR MOD TINNITUS

Jeg har i en forsøgsperiode på ca. 3 uger modtaget 20 behandlinger mod tinnitus hos Thomas Fyrst. Thomas har som behandler været professionel og behagelig - samt omhyggelig med at fortælle om processen, både før og under behandlingen. Alt i alt har det været en rigtig god og behagelig proces, hvor jeg har følt mig tryk og i gode hænder. Min tinnitus er desværre ikke fjernet, men selve hyletonen er det eneste tilbage, så toppen af mine gener er væk og jeg har større overskud i hverdagen. Jeg vil til enhver tid anbefale Thomas til andre, der har brug for behandling.

Michael Jepsen


JEG HAR FUNDET VERDENS BEDSTE AKUPUNKTØR

Jeg kom til Thomas med et problem som fyldte rigtig meget i min hverdag. Efter 8 behandlinger er min verden igen en anden. Jeg er superglad og tilfreds! Jeg vil anbefale alle, at prøve Thomas og akupunktur til en hver tid, selvom andre behandlinger ikke har haft den ønskede effekt. Det virkede i hvert tilfælde for mig!

Dorthe Rasmussen

 

MIN EKSEM ER VÆK

Hej Thomas. Min eksem er næsten væk efter 5 behandlinger. Jeg er meget taknemmelig. Tak!

Rikke

 

5 STJERNER FRA MIG!

Min frosne skulder går i den rigtige retning, jeg er sikker på at Thomas får den helt væk. Et dejligt sted at komme, Thomas er altid positiv og det smitter. Et sted jeg varmt kan anbefale. Også selvom det ikke er wellness, som Thomas selv udtrykker det!

Alberte

 

JEG TØR IKKE TÆNKE PÅ HVOR JEG HAVDE VÆRET

Jeg er virkelig taknemmelig for at jeg faldt over en annonce fra Thomas Fyrst og jeg tør slet ikke tænke på hvor jeg havde været hvis jeg ikke havde set det! Nogle siger tilfældigheder …. Det tror jeg ikke! Hilsen en meget glad og taknemmelig Tanja.

Tanja, 37 år


FANTASTISK AKUPUNKTUR

Jeg har efter mange års spændingshovedpine, nakke og skuldersmerter været i behandling hos Thomas. Efter 5 behandlinger er alle smerter væk. Thomas er utrolig behagelig og dygtig og ved hvad han har med at gøre. Jeg følte mig tryg fra første gang. Jeg kan varmt anbefale Thomas Fyrst. 

Poul Andreasen

 

DET ER HELT FANTASTISK HVAD DU GØR

Jeg har efter behandlingen i tirsdags ikke flere smerter. Før havde jeg smerter 24/7 nu er der gået 5 dage uden det mindste! Tak for din store hjælp! Det er helt fantastisk hvad du gør!

Cecilie

 

THOMAS VAR DEN ENESTE SOM KUNNE HJÆLPE MED ALLERGI

Jeg havde prøvet ALT. Men allerede efter 3 behandlinger hos Thomas Fyrst Akupunktur, er der ingen allergiske symptomer – næsen er fri og løber ikke. Jeg kan smage og lugte og trække vejret igennem næsen og tale normalt igen uden den altid tilstoppede og nasale lyd. Trætheden er også forsvundet. Jeg har mere energi og det kan min familie også mærke. Jeg har fortsat 2 behandlinger tilbage, så skulle der komme lidt, så er jeg klar. Tak Thomas – du er den eneste, som har kunnet hjælpe. Og du har givet mig en normal hverdag tilbage efter få behandlinger, jeg ved ikke hvad jeg skal sige.

Marianne, 58 år

 

BEHANDLING MOD TINNITUS

Behandling mod tinnitusJeg har modtage 20 behandlinger mod tinnitus hos Thomas Fyrst. Behandlinger hos Thomas har været en rigtig god og behagelig proces, hvor jeg har følt mig tryk og i en behagelig atmosfære. Behandlingerne har desværre ikke fjernet min tinnitus. Jeg vil til enhver tid anbefale Thomas til andre, der har brug for behandling

Brian Skovby Jensen


ISKIAS MED STÆRKE SMERTER

Jeg fandt Thomas på Facebook ved et tilfælde, da jeg var meget plaget af iskiassmerter, som strålede ned i det ene ben og foden. Jeg havde desuden nedsat muskelkraft i foden og nedsat følesans i huden på benet. Jeg havde været hos alle mulige specialister uden at slippe af med det. Jeg har haft stort udbytte af Thomas behandlinger og er ikke længere så plaget. Jeg har under hele forløbet oplevet Thomas Fyrst som lyttende, professionel, smilende nem at tale med og også imødekommende hvis der pludselig var en planlagt tid der alligevel ikke passede. Skulle jeg få brug for akupunktør igen, er jeg ikke i tvivl om, hvem jeg vil vælge … THOMAS FYRST!

Hansen, 76 år

 

AKUPUNKTUR MOD HØRETAB GAV BONUS PÅ SCLEROSE

Akupunktur mod høretab. Jeg har i en forsøgsperiode på 2 uger modtaget 20 behandlinger mod høretab hos Thomas Fyrst. Alt i alt har det været en rigtig god og behagelig proces, hvor jeg har følt mig tryk og i gode hænder. Mit høretab er desværre ikke væk. Der var forbedringer på nogle lyde ellers uændret. Det skal dog siges, at jeg selv oplever at min hørelse har ændret sig, jeg opfatter mere og har tv/radio mm lavere. Udover høretab har jeg også sclerose, her har jeg haft rigtig god effekt, med mindre træthed og har større overskud i hverdagen. Min oplevelse af Thomas, som behandler er han er yderst professionel og behagelig - samt omhyggelig med at fortælle om processen, både før og under behandlingen. Jeg vil til enhver tid anbefale Thomas til andre, der har brug for behandling.

Berit Hansen


SMERTEFRI

Endelig - for første gang i over 6 år smertefri!

Knud Erik, 67 år

 

BEHANDLING MOD HØRETAB ...

Jeg gik til behandling hos Thomas Fyrst på forsøgsbasis med håb om, at det kunne forbedre min hørelse. Desværre viste målingerne ingen forskel før og efter behandlingerne, og jeg kan heller ikke selv mærke forskel. Men min familie siger, at de kan mærke forskel og ikke længere skal tale så højt. Jeg følte mig tryg og i gode hænder hos Thomas Fyrst.

Karin


10-15 HEDETURE DAGLIGT BORTE EFTER 3. BEHANDLING

Tusind tak til Thomas. Jeg havde op til 10 -15 hedeture om dagen, hvor sveden bare piblede ud. Efter 1. behandling kunne jeg mærke en stor forbedring. Efter endt behandling har jeg stort set ikke mærket noget til det. Kun en let varme et par gange om dagen, så jeg er meget glad og taknemmelig for hendes hjælp og jeg vil gerne give hende mine varmeste anbefalinger.

Rikke, 47 år

 

STRESS, URO, HOVEDPINE

Jeg fik anbefalet Thomas af en veninde ifm. stress, uro og hovedpine. Efter første behandling gik jeg hjem med en indre ro, som jeg ikke havde haft de sidste 4 år. De øvrige stresssymptomer og hovedpinen blev mindre efter hver behandling og de få gange, den indre uro var kommet lidt tilbage (dog i meget mildere form) forsvandt den også igen! Jeg kan helt sikkert anbefale Thomas.

Mai, 29 år


 AKUPUNKTUR MOD HØRETAB OG TINNITUS

Jeg har deltaget i et forsøg med akupunktur mod høretab og tinnitus hos Thomas Fyrst. Forsøgsperioden var på 2 uger og omfattede i alt 20 behandlinger i et intensivt forløb. Jeg har i mange år gået med en ubehagelig støj inde i hovedet, som har påvirket min evne til at fange især svage/dæmpede lyde. Desuden har jeg de senere år haft hørenedsættelser på begge ører. Jeg har aldrig tidligere fået akupunktur, men meldte mig til forsøget, fordi det måtte prøves af.Under forsøget oplevede jeg et par dage, hvor støjen i hovedet stort set forsvandt i op til flere timer. Desuden følte jeg at støjen langsomt ændrede karakter og blev mindre. Der skete noget inde i hovedet i forbindelse med behandlingerne. Derfor var jeg spændt på, om det ville fortsætte sådan.Nu er der gået lidt over en måned siden forsøgsbehandlingerne stoppede. Jeg har stadig min hørenedsættelse. Jeg kan dog ikke selv konstatere/dokumentere, om der er sket ændringer på omfanget af nedsættelserne. Men jeg oplever, at det indre støjniveau er blevet mindre. Jeg fanger lyde, jeg ikke har gjort i flere år. Jeg kan være mere med i, hvad der sker omkring mig, selv om jeg ikke er tæt på den talende. Radio og TV kan også skrues længere ned, fordi det er nemmere at trænge gennem støjmuren. Jeg var noget spændt på, hvordan jeg ville reagere på behandlingen med nåle. Men allerede ved den indledende samtale følte jeg mig tryk, for Thomas var behagelig at snakke med, og han var omhyggelig og professionel i sin tilgang til opgaven. Ligeledes var han meget ærlig og oprigtig omkring forsøgsprojektet, så usikkerhed og nervøsitet forsvandt hurtigt, og jeg kunne slappe fuldstændigt af, da han satte den første nål i. Jeg vil til enhver tid anbefale Thomas til de, der vil bruge akupunktur i et behandlingsforløb.

Hans Jørgensen

 

INGEN SMERTER I MIN ARM ELLER SKULDER

Hej Thomas. Jeg ville bare lige give dig en update på igår. Jeg er vågnet op med stort set ingen smerter i min arm og skulder, jeg kan bevæge den mega godt, stadig med en smule besvær, men næsten helt mirakuløst. Så 1000 tak for hjælpen

Anja (efter 1. behandling)

Book tid

ÅBNINGSTIDER

Mandag 09.00-16.30

Tirsdag  09.00-16.30

Onsdag 09.00-16.30

Torsdag 09.00-16.30

Fredag  09:00-16.30

Lørdag: LUKKET

Søndag: LUKKET

THOMAS FYRST AKUPUNKTUR

Specialist i benproblematikker og allergi

Hollufgårdsvej 10 A
5260 Odense S, Højby
[email protected]
Sms: 31152507
MobilePay: 90305
CVR: 17428802