Velkommen til Thomas Fyrst – Akupunktur i Odense

Har du en sportsskade, og har du fået at vide, at der vil gå længe, før du er fit for fight?
Døjer du med diffuse smerter, du ikke ved, hvad du skal stille op med? Ønsker du en behandlingsform, som er effektiv, medicinfri og skånsom? Bare rolig; med akupunktur i Odense er der masser af hjælp at hente!

Professionel akupunktør i Højby, Odense

Mit navn er Thomas Fyrst, og jeg er Master akupunktør med speciale i sportsskader og smertebehandling. Til daglig hjælper jeg personer med stort set alle lidelser i min akupunkturklinik i Højby, Odense. Jeg anvender både moderne og traditionel akupunktur i min klinik i Odense.

Skånsom og effektiv behandling

Min mission er at gøre akupunktur kendt som en behandlingsform til stort set alle lidelser. Akupunktur er nemlig både effektiv, medicinfri og skånsom. Hos mig er der ikke noget, der hedder ’kronisk’, eller ’det må du lære at leve med’. Jeg tager din situation alvorligt, og vil gøre alt for, at du får en god oplevelse med akupunktur i Odense.

Vil du prøve akupunktur i Odense?

Jeg har allerede hjulpet mange mennesker med at lindre generende symptomer og komme tilbage på højkant efter blandt andet sportsskader. Skal jeg også hjælpe dig?
I så fald er du velkommen til at kontakte mig og bestille en tid til første behandling. Mine kunder kommer hovedsageligt fra Fyn; Odense, Svendborg, Faaborg, Assens, Nyborg Kerteminde og opland, men alle er naturligvis velkomne.

Har du spørgsmål, så kontakt mig endelig her.
Du er også velkommen til at ringe på 31 15 25 07.
Jeg glæder mig til at byde dig velkommen og hjælpe dig.
De bedste hilsner
Thomas Fyrst, D. Ac.,
RAB-akupunktør
Indehaver & Master Akupunktør
Medlem af Dansk Akupunktur Union


Indehaver & Master Akupunktør
Thomas Fyrst, D. Ac.
Medlem af Dansk Akupunktør Union
×
Book tid på SMS